2014 m. liepos 29 d., antradienis

OMGNusisšnekėjimai

Kažkaip sugalvojau parašyti dar vieną straipsnį, tik šį kartą be jokios tematikos, o vardan to, kad pasakyti, ką galvoju apie vieną ar kitą dalyką ir giliau žvelgti į tą temą tiesiog neturiu informacijos, arba man tai yra nelabai aktualu (pirmasis variantas yra realesnis). O kadangi norių sutaupyti skaitytojų laiko, pateiksiu "bulletpoints" apie ką yra parašyta toliau:
  • Izraelis vs.Musulmonai;
  • Ukraina vs. Rusija;
  • Užkalnis ir jo straipsnis apie kyšius medikams;
  • Šiaip blog'o tipo nusišnekėjimas

2014 m. liepos 26 d., šeštadienis

OMGKonspiracija

Nesenai žadėjau parašyti pilną post'ą apie vieną iš mūsų šviesiųjų politikų. Aišku, šviesūs jie tik savo ratui, gal ir ir mažam, bet vis tiek ratui. O kadangi dar ir Rusija tapo pasaulio blogiečiu, tai reikia pasirinkti ir prorusišką žmogų, kuriam, ko gero, tarybinė Lietuva buvo mielesnė, bet iki dabar neturi pakankamai kritinio mąstymo, kad suprasti, ko reikia emigracijai į Rusiją... Taigi, pradedam debunk'int arba šiaip pašiepti (ko gero pašiepti) mūsų šviesuolio mintis apie kokia gera Rusiją ir likusį pasaulį, kuris, jos manymu yra JAV, o ne atskiros valstybės.

2014 m. liepos 21 d., pirmadienis

OMGSexperte

Sikart teks rasyti dar baisiau, t.y. ne tik su kreiva gramatika, bet ir be lietuvisku raidziu, nes telefonas yra nepatriotiskai anglakalbis ir nepripazista lietuviu kalbos.
Taigi eikime prie temos apie Lietuvos izimybiu seksperte - gerb. M. Bartasiunaite, o gal Bartasiute... Nors kam rupi? Dauguma ja zino kaip "seksperte", bet pati ji save mato kaip sveikatos apsaugos, geopolitikos, chemijos, fizikos ir vykdomu samokslu eksperte. Eksperte ja tikrai negalime pavadinti, net megejai daugiau supranta, negu ji. Bet uztat apie acto antikonspiracines savybes ji zino daug (Taip pat, jeigu pirksit is jos agurkus, tai jie jau bus is karto marinuoti, vos tik nuskinti). Dabar manes klausiat, kodel nusprendziau bjauroti lietuviu kalbele telefonu rasant apie ja, ir isvis, kodel ji turetu buti verta demesio uz jos fanatiku bukuoliu rato? Atsakymas paprastas - kvailumo virsune siekiancios prorusiskos paziuros.
Kaip dauguma zino, nesenai buvo numustas B777 salies, apie kuria lietuviai nezino nieko. Ir prasidejo kaltinimai Rusijai, kuri pradejo masiskai naikinti bet kokius irodymus apie pries lektuvines sistemos dovanojima separatistams. Taciau Bartasiunaite cia mato vakaru konspiracija ir nekreipia demesio i normalius irodymus remdamasi tuo, kad keliu zmoniu FB anketos sukurtos tais paciais metais, arba profilio privatuvo nustatymai nerodo gimimo dienos ( idomu, ar A.Bartasius jai gimine, ar ne, nes argumentai ir vieno ir kito yra idiotizmo vysnele ar debilizmo ledu). Ir tai tik pradzia viso to, ka ji sneka, apie tai parasysiu veliau is normalios platformos, o ne tapsnoklio, todel galit laukt naujo detalaus posto greitu metu su daug nuotrauku ir teksto