2014 m. liepos 26 d., šeštadienis

OMGKonspiracija

Nesenai žadėjau parašyti pilną post'ą apie vieną iš mūsų šviesiųjų politikų. Aišku, šviesūs jie tik savo ratui, gal ir ir mažam, bet vis tiek ratui. O kadangi dar ir Rusija tapo pasaulio blogiečiu, tai reikia pasirinkti ir prorusišką žmogų, kuriam, ko gero, tarybinė Lietuva buvo mielesnė, bet iki dabar neturi pakankamai kritinio mąstymo, kad suprasti, ko reikia emigracijai į Rusiją... Taigi, pradedam debunk'int arba šiaip pašiepti (ko gero pašiepti) mūsų šviesuolio mintis apie kokia gera Rusiją ir likusį pasaulį, kuris, jos manymu yra JAV, o ne atskiros valstybės.


Pav. 1
Pirmasis mūsų eksponatas (pav. 1) rodo, kad aptariamas asmuo nesupranta, kodėl karališkoji šeima nėra apsupta 298 žmonių šeimų, ko gero nesupranta, kodėl popiežius turi automobiliuką, kuris atlaikytų tanko šūvį.
Pav. 2
Antrasis eksponatas (pav. 2) rodo, kad minimas asmuo, net pasakęs, kad nieko nesupranta apie balistiką, vis tiek aiškina, kaip taip negali būti. Na, kadangi aš turiu šiek tiek laiko, tai galėjau pagooglint'i ir rasti paaiškinimą: visos skeveldros tako lėktuvo uodegai, nuo kurios yra nuplėštas galinis sparnas. Ir visa tai užtruko tik 5 minutes...

Trečias mūsų perliukas yra atsakymas į klausimus:
Klausimus galit paskaityti patys, o aš panagrinėsiu jos atsakymus, mat jie man pasirodė juokingi ir prasilenkiantys su logika :) Taiki, pirmyn:
Kad lėktuve skrido jau negyvi žmonės, dedukciniu metodu nustačiau ne vakar ir ne užvakar. Nustačiau antros katastrofos dienos rytą. Dar iki pasirodant žinutėms, kad rasti kūnai ne pirmo „šviežumo“.
 Man visai įdomu būtų sužinoti, kokios dedukcinės priemonės padėjo tai nustatyti, nes tokio lygio ekstrasensizmas yra kažkas nepaprasto ir LP, o gal net ir STT tikrai padėtų tokia aiškiaregystės ir dedukcijos dovana, kurios pavydėtų net Šerlokas Holmsas.
Olandijoje vyks ekspertizės ir lavonų identifikavimo procedūros. Nematau jokio prieštaravimo. Lavonai pabiro iš lėktuvo (beje, mačiau daug nuotraukų, kuriuose jie pusnuogiai arba visai nuogi laukuose guli), juos surinko ir atidavė olandams
Surinko ir atidavė? Hm... O man atrodė, kad dalį ir išsivežė, o kitų ir ne tik kad atiduot nenorėjo, bet ir tarptautinių ekspertų įsileisti nenorėjo... Sovietų laikais įvykusi panaši nelaimė much?
Ta kas kad kortežą lydėjo daugelis žmonių ir dar karališka svita? Kol neįvyko atpažinimo darbai – oficialiai tie kūnai yra iš „flight MH17 passangers list“.
O tai tie kūnai iš kur dar gali būti? Kurmiažmogiai iš po žemės saule išlindo pasidžiaugti ir ukrainiečiai ant jų galvų nuolaužų papylė, kad žemė natūraliai pasitręštų? Ar plynam lauke žmonių grupė maklinėjo, when suddenly PLANE!
Vakar sudužo Taivano lėktuvas. Tą pačią valandą buvo pranešta, kiek žmonių skrido lėktuve.
Sužinojus apie numušimą, žmonių skaičius taip pat greitai buvo paskelbtas :) Tiesiog reikia nemiegot ir ne tik Lietuvišką žiniasklaidą skaityt, o ir Times užsiprenumeruot internete
Malaizijos Boeingo keleivių sąrašas (ne pavardinis, o tiesiog informacinis: skaičius, pilietybės) buvo stipriai užstrigęs. Berods, ilgiau nei parą. Juk tai buvo kelių kompiuterio klavišų paspaudimo reikalas.
 Vienas iš tų dalykus, kuriuos matė tik ji pati ir jos "band of fanatics"
Per TV pranešk, kad avia katastrofoje žuvo daug tavo valstybės piliečių – natūralu, kad žmonės neš jūras gėlių, degs žvakutes, jautresni verks.
Neneigiau ir tada ir dabar sakau, jog lėktuve tikrai galėjo būti MH17 skrydžiui užsiregistravusių keleivių. Tik kai lėktuvas jau buvo parengtas mirtinam skrydžiui, tie keleiviai į jį galėjo įsėsti jau ne savomis kojomis. Aišku, per terminalą niekas lavonų/užmigdytų nenešė. Tam yra avia linijų autobusai , lėktuvų angarai ir back door.
Back door ne krovininiam lėktuve? Čia jau next level shit. O tai kaip nustatė, kad čia jau negyvus pasodino? Man šitas vis dar neduoda ramybės...
Tie kareivukai, kurie kaip Stephen King siaubo knygoje braidžiojo po rugių ir saulėgrąžų laukus nebuvo profesionalai. Jie eiliniai žmogeliai, savanoriškai pasiėmę ginklą, kad apgintų savo gimtinę nuo nacių ir Kijevo chuntos. Kas mes tokie, kad juos teistumėm už tai, kad įkalė 50g ar puslitrį dėl drąsos? 
Tikrai ne alkoholio ekspertai, bet girto žmogaus parodymai yra verti nulio mažiausiai
Oficialiais pranešimais iš Kijevo tikėti = savęs negerbti. 
Na nežinau dėl šitos lygybės, kartais atitinkamo asmens FB puslapį paskaitau, tai pradedu mąstyti ar save dar kiek nors gerbiu, nes linksminuosi kaimo juokdario kaina
Pilna įrašų, kaip virš laukų lėktuvo nukritimo vietoje skraido du naikintuvai, o horizonte dega gyvenvietės. 
 Ir nei vienas iš jų ne vaizdo... Kaip gaila...
Be to Malaizijos delegazija į Ukrainą (berods Charkovą) atskrido ketvirtą dieną. Jau važiavo į laukus, tik dėl pavojaus jų autobusas buvo sugrąžintas atgal į viešbutį.
Rusas su automatu sakantis grįžti iš kur atėjo yra pavojus, todėl su šituo visiškai sutinku.
Yra video, kur separatistas veja...
Oh well, pasirodo, kad turi žmogus sąžinės aklai nesakyti, kad Rusija yra geriečiai ir moka pažiūrėt objektyviai. 
 Stebėtojai – ne ekspertai. Jau rašiau. Separatistai aiškiai jais nepasitikėjo. Ir teisingai darė. Jie gi akivaizdžiai matė, kad štota tūt ne tak ir kad ta avia katastrofa – podstava.
Aišku separatistai nepasitiki stebėtojais, juk jie patys kalti, kad lėktuvas nukrito, neduok Dieve, dar suras įrodymus iki juos sunaikinant ir BUK išvežant.
Pav. 3
Eksponatas nr. 4(pav. 3). Tiesiog paskaitykit, nes tokio absurdo absurdiškesniu nepadarysi.
 Eksponatas nr. 5 (pav. 4) panašu, kad FB anketos sukūrimas 2010 metais yra konspiracijos dalis, nes Olandija tokiai katastrofai ruošėsi 4 metus... Kartais kvailumas sugeba mane nustebinti net po anti-skiepukų nesąmonių...
Pav. 4
Manau užteks nesąmonių, nes nuo jų ir pačiam galima atbukti... O autorei galima palinkėti tik ateiti į protą ir nustoti juokint liaudį rašant nesąmones... Matyt actas visiškai neuronus išraugino žmogui...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą