2014 m. gruodžio 22 d., pirmadienis

OMGStraipsnis su simulacija? What?

Pakalbėjom mes su Deividu ir nusprendėm, kad reikia parašyt ir kažką protingo (t.y. aš turėčiau parašyt kažką protingo), todėl nusprendžiau prisidėti prie tų žmonių, kurie realiai bando atlikti kažkokias simuliacijas ir gautus rezultatus aprašo keiksmažodžiais, kurie suprantami tik su storu žodynu. Taigi, nusprendžiau pasinaudoti The Annenberg Foundation pateiktu ligų plitimo simuliatoriumi, kuris turi vieną gerą savybę - vakcinuotos populiacijos dydis. Tai gal daugiau ir nebesiplėskime į lankas ir pradėkime eksperimentą.

2014 m. gruodžio 13 d., šeštadienis

OMGAtgal prie ištakų - VAKCINOS!

Atradau 5 laisvas minutes ir sugalvojau greitai sukurpti naują blog'o įrašą, nes velniai žino, kada vėliau sugalvosiu tokį parašyti. Žinau, kad šitą skaito ir vakcinų "heiteriai", pasidalinkit savo supermamų mezgimo ratelyje link'u, būtų įdomu pamatyti jūsų kontraargumentus į mano argumentus. Taip pat, rekomenduojamos anglų kalbos žinios, nes bulvinukas yra tiesiog per daug dingus viską versti į lietuvių kalbą (kas su anglu nedraugauja - http://translate.google.lt ). Let's do this shit! Pakalbėkime, kodėl 10 teiginių prieš vakcinas yra šlamštas.

2014 m. gruodžio 1 d., pirmadienis

OMGFeminizmas?! Pala, pala, feminizmas yra blogai?

Bulvinukas prieš žmogaus teises? Kažkas naujo! Gana sarkazmo. Pačioje pradžioje, mano manymu, turėčiau pasakyti, kad kalbėsiu apie labai specifišką feminisčių grupę - feminazis ir apie, tas moteris kurių šiknos pilnos gyvenimo ir nežino kaip išsipisinėti (t.y. feministės, pabrėžiu, FEMINISTĖS, kurios gyvena išsivysčiusiose šalyse), neliečiant tikrojo feminizmo mokyklos moterų, kurios kovoja savo karą ten, kur moterys iš tikrųjų neturi teisių. Kodėl nepaliesiu jų? Nes kaip ir dauguma vakarų "feminisčių", aš neturiu gero suvokimo, kokiu mastu visa žmogaus teisių padėtis murgdosi fekalijų duobėje.