2014 m. gruodžio 13 d., šeštadienis

OMGAtgal prie ištakų - VAKCINOS!

Atradau 5 laisvas minutes ir sugalvojau greitai sukurpti naują blog'o įrašą, nes velniai žino, kada vėliau sugalvosiu tokį parašyti. Žinau, kad šitą skaito ir vakcinų "heiteriai", pasidalinkit savo supermamų mezgimo ratelyje link'u, būtų įdomu pamatyti jūsų kontraargumentus į mano argumentus. Taip pat, rekomenduojamos anglų kalbos žinios, nes bulvinukas yra tiesiog per daug dingus viską versti į lietuvių kalbą (kas su anglu nedraugauja - http://translate.google.lt ). Let's do this shit! Pakalbėkime, kodėl 10 teiginių prieš vakcinas yra šlamštas.

Originalus straipsnis (jei kažkam negaila pilkosios smegenų medžiagos ir nebijo IQ smuktelėjimo per 106 taškus): http://vactruth.com/2014/12/12/10-reasons-not-to-vaccinate/?utm_source=The+Vaccine+Truth+Newsletter&utm_campaign=cc938f098d-12_12_2014_novaccine&utm_medium=email&utm_term=0_ce7860ee83-cc938f098d-408232621

1. Vaccines have never been proven safe or effective. Vaccine studies funded by pharmaceutical companies compare vaccine “side-effects” from one vaccine to another. True, scientific, double-blind placebo studies have never been conducted on vaccines to determine their safety. Effectiveness cannot be determined unless one is then knowingly exposed to the disease entity following vaccination. Only antibody production is measured.
Šitas argumentas yra kaip antivakcininkų pokemonai - visur jų pilna, bet realios naudos 0. Bulletpoints yra nuobodu ir niekas jų nenori skaityt, todėl štai jums bulletpoints
  • Tyrimai brangūs, jeigu individualiai galit finansuoti tokius tyrimus, mes visom 4 už
  • Antikūnai ir rodo, kad organizmas atsparus ligos sukelėjui
  • Vakcinos yra liginamos su senesnėmis tam, kad patikrinti, ar jos yra efektyvesnės ir turi mažiau pašalinių reakcijų
  • Pacebo vakcina yra eksperimentas su žmonėmis (draudžiama globaliai), bei, susirgus, gali būti traktuojama, kaip tyčinis sveikatos sužalojimas (draudžiama globaliai)
Vaccines do NOT work. They may create a temporary increase in antibodies for a particular disease, but this does not equate to immunity to disease. Vaccines, with all of their toxins and their unnatural way of introducing disease directly into one’s blood stream, decrease cellular immunity, which is more critical for one’s immune system. Neurologist Russell Blaylock has lectured and written extensively on this subject.
When there are outbreaks of disease, unvaccinated children are often blamed. Whenever the outbreaks are examined more closely, the data show that the majority of those suffering have been vaccinated for the disease.
Vakcinos neveikia, bet antras teiginys jau pats sako, kad vakcinos veikia. Jeigu kas nors dar nematė paradokso, tai čia puikus jo pavyzdys. 3 sakinys teigia, kad ląstelinis imunitetas yra svarbesnis, negu neląstelinis. Na... Pradėkime nuo to, kad ląstelinis imunitetas yra imunitetas, kuris įsijungia jau post-factum, kai organizme jau yra prasidėjus kova su nespecifinio imuniteto ląstelėmis priešakyje. O neląstelinis imunitetas apsaugo nuo laisvų virusų ir toksinų, bet ką čia, kvailas bulvinukas gi, jį farmacija nupirko - svarbiausias imunitetas yra tas, kuris citotoksiškai gali veikti savas ląsteles...
Neurologas kalba apie imunologiją? Gal leiskime sunkvežimio vairuotojams skaityti astrofizikos paskaitas?
 "When there are outbreaks of disease, unvaccinated children are often blamed. Whenever the outbreaks are examined more closely, the data show that the majority of those suffering have been vaccinated for the disease." <-- jeigu šalyje yra 999 benamiai be darbo ir 1 žmogus, kuris uždirba 1 000 000 000 eur/mėn., tai vidutinis atlyginimas yra 1000 000 eur/mėn, todėl visa šalis gyvena labai pasiturinčiai.

The very first vaccine was a disaster. Vaccine safety and effectiveness is a created myth, strongly embedded in Americans’ psyche and reinforced by the health care system.
The history of small pox vaccines demonstrates that the first vaccine resulted in an increase in the disease and created additional serious health consequences including syphilis and deaths. Physician groups met repeatedly to discuss the “vaccine problem” and concluded that as long as vaccines remained profitable, they would be impossible to eliminate, in spite of the evidence against them. Nothing has changed since this time.
Pirmo skrydžio atstumas buvo keliasdešimt metrų ir iki dabar lėktuvai yra nepraktiški ir jų įveikiami atstumai yra maži.
 Vaccines are highly profitable for pharmaceutical companies and the health care industry. Strong financial incentives exist to continue this practice, not effectiveness. You cannot trust brochures on vaccines provided by pharmaceutical companies because they are corporations with a profit motive. Their objective is NOT to protect health but to sell vaccines.
Pabandykit iš savo kišenės susimokėti už gydymą (tyrimai, vaistai, konsultacijas - viską) iš savo kišenės ir tada pasakykit, kas labiau apsimoka, vakcina, ar ligos gydymas. Alternatyvus variantas, pagooglinkit kuo gydomos ligos, nuo kurių yra vakcina ir paieškokit vaistų kainų.
All vaccines contain a number of toxic poisons and chemicals that are linked to serious neurological damage including aluminum, thimerosal (methyl mercury), antibiotics, monosodium glutamate (MSG) and formaldehyde. Other dangerous substances found in vaccines include antifreeze, lead, cadmium, glycerine, acetone, and yeast proteins.
Deguonis yra toksiškesnis organizmui, negu visi šitie dalykai kartu sudėjus. Kodėl nemiršame nuo apsinuodijimo deguonimi? Dozės dydis.
Every study comparing unvaccinated to vaccinated children demonstrates that unvaccinated children enjoy far superior health. Unvaccinated children generally do not suffer from upper respiratory illnesses, ear infections, autism, ADHD, asthma, allergies, auto-immune disorders and other diseases, in comparison to those vaccinated.
Ne, tiesiog ne. Traukta statistika iš subinės, ten ją ir palikit.
. Vaccines cause a host of “chronic, incurable, and life threatening diseases,” including autism, asthma, ADHD, auto-immune disorders, Guillain-Barre Syndrome, food allergies and brain damage.
Autizmas su vakcinom susijęs tiek pat, kiek cukrus su rytojaus oru.
Astma +-, daugiau priklauso nuo individualaus organizmo. arais tiesiog reikia pripažinti, kad tėvų, ar vaiko, genetinė informacija yra niekam tikusi, o ne ieškoti bėdų kitur. Negražu taip sakyt, bet tokia tiesa, kad ir kaip gaila visų astmininkų.
ADHD turi gerą vaistą -beržinė košė ir normalus auklėjimas
Autoimuniniai sutrikimai su vakcinomis turi mažai/nieko bendro.
Gulei-Baro sindromas ir vakcinos? Nope
Alergijos kyla dėl visai kitų priežasčių.
Smegenų pažaida atsiranda tada, kai tokie "apsiskaitę" antivakxeriai pamiršta paskaityti, kad tas didelis rutulys, laikant vaiką, turi būti viršuje, o ne nukreiptas į žemę.
The only way to create true life-long immunity to a disease is through natural exposure to the disease in which the body creates true antibodies and immunity on many levels.
 Tiesa. Vis tiek nekeičia fakto, kad suaugęs organizmas su infekcijomis tvarkosi geriau, negu vaiko.
Vaccines kill infants, children and adults
Paskaičiau straipsnius, susimąsčiau, ar straipsnio autorius juos skaitė, ar ne.
 If you or a loved one suffers from a vaccine injury, pharmaceutical companies and physicians hold no medical liability.
Bet ligoninės vis tiek bando pasveikdinti jūsų vaiką naudodamos tos pačios farmacijos įmonė vaistus... Mind = blown.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą