2014 m. gruodžio 1 d., pirmadienis

OMGFeminizmas?! Pala, pala, feminizmas yra blogai?

Bulvinukas prieš žmogaus teises? Kažkas naujo! Gana sarkazmo. Pačioje pradžioje, mano manymu, turėčiau pasakyti, kad kalbėsiu apie labai specifišką feminisčių grupę - feminazis ir apie, tas moteris kurių šiknos pilnos gyvenimo ir nežino kaip išsipisinėti (t.y. feministės, pabrėžiu, FEMINISTĖS, kurios gyvena išsivysčiusiose šalyse), neliečiant tikrojo feminizmo mokyklos moterų, kurios kovoja savo karą ten, kur moterys iš tikrųjų neturi teisių. Kodėl nepaliesiu jų? Nes kaip ir dauguma vakarų "feminisčių", aš neturiu gero suvokimo, kokiu mastu visa žmogaus teisių padėtis murgdosi fekalijų duobėje.

Gal pradėsiu nuo to, kas mane paskatino parašyti apie feminizm... "feminizmą".
Šitas vyrukas. Matt Taylor. Šis žmogus yra atsakingas už pačia brangiausią žvejybą (ir stambiausią) žmonijos istorijoje - Rosetta nusileidimas ant kometos (67P/Churyumov-Gerasimenko), kuris man, kaip astronomijos mėgėjui yra daug svarbiau, negu Cosmopolitan išleidimas netekėjusiai senmergei. Kodėl jis toks svarbus šiai temai? Šis žmogus, nepaisant savo mokslinių pasiekimų buvo nupliektas "feminisčių", dėl jo marškinių, nes jie yra seksistiški ir sudaiktinantys moteris, bei atbaido merginas nuo mokslinio darbo. Nepykit, bet čia matau kelias logikos klaidas - jie yra seksistiški ir sudaiktina moteris, iki sekso objekto, bet nuogos feministės gatvėje vidury baltos dienos yra gerai? Moterys turi galėti rengtis kaip nori, bet vyrai turi galėti rengtis tik taip kaip nori? Ar aš čia vienas matau ne lygių teisių, bet vienos pusės opresiją? Ir atbaido nuo mokslinio darbo? Kaip? Jeigu merginai tokie marškinėliai yra kažkas tokio, kas gali jas atbaidyti nuo mokslinio darbo, gal joms ten ne vieta? Mokslinis darbas nėra kažkokia įmonė, kur gali su draugėmis išgerti kavos - tas darbas yra pilnas didelės konkurencijos ir slaptumo, kai nežinai, kam gali pasakyti savo atradimus, o kam ne, nes jie gali būti pavogti ir visi laurai atiteks kažkam kitam. O ir gerai pagalvojus, kas labiau atbaido moteris, tai, kad kažkas vilki marškinius, kurie, kai kuriems žmonėms, jų vaizduotėje, yra seksistiški ir sudaiktinantis moterys, ar tai, kad visą "fat posh bimbo" grupė sako, kad mokslas nenori moterų jame?  
Kas dar liečia "feminizmą" ir apskritai žmonių požiūrį į tokį dalyką, kaip lyčių lygybė, galėčiau rašyti ir rašyti. Pradedant, kodėl finansiškai yra pateisinamas mažesnis atlygis moterims, ir baigiant, kodėl vyrai neturi kalėti ilgiau negu moterys už tuos pačius nusikaltimus, arba, kad ir vyrai, apie 40%, yra išprievartavimų aukos, o feministės į tai tik pakraipo galvą ir sako, kad vyrai išsigalvoja. Nemanau, kad galime, ar greitu metu galėsime kalbėti apie lyčių/žmonių/rasių lygybę, nes prie to nemažai žmonių yra nepribrendę, arba apskritai, nežino, kas yra laisvė, kur baigiasi jos ribos, ir kur prasideda kito žmogaus laisvės. Ne musulmonai kariaujantys savo smėlio dėžėse yra vakarų šalių vėžys - trečios kartos feminizmas yra dabartinis vakarų vėžys. Vėžys su savo kvaila "mano kūnas mano tvirtovė" logika, kuria remiantis abortas turi būti leidžiamas ir legalus dalykas, nes tai yra moters kūnas. Tuo pačiu galima pridėt ir pataisą tokiam įstatymui - užmušti savo vaiką irgi leidžiama, nes tu jį pradėjai, pagimdei ir augimai. Kai visuomenė nustos vapalioti visus šituos debilizmus, tada galėsime pradėt diskusijas, apie lyčių lygybes. Nei vyrų teisės, nei feminizmas nesiekia lygybės. Jų šūkis yra "visi lygūs, bet mes lygesni". Norit lygybės, susitaikykit su tuo, kas esat, pradėkit suprasti, kodėl vienokie ar kitokie apribojimai yra taikomi jums pagal lytį, kaip jie veikia dabartinę visuomenę ir tada pradėkite rėkti, kad norit lygybės.

P.S. įrašas turėjo būti ilgesnis, su daugiau pavyzdžių, kodėl feminizmas (3 bangos vakarietiškas) yra nieko daugiau, kaip moterys ir mergaitės, kurios turi per daug laisvo laiko, bet manau, kad daugiau žibalo į ugnį jos neužgesins.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą