2014 m. kovo 31 d., pirmadienis

OMGNemokama?

Po paskutinio post pažiūrėjau savo statistiką, kuri yra teikiama bloge.Na ir ką galiu aš pasakyt... Ačiū jums visiems, jūsų dėka blogas google dar geriau matomas ir su mažiau pastangų sulaukiau dvigubai daugiau lankytojų. Taip pat, po paskutinio post, Misterio X dėka, susilaukiau nemažai komentarų, apie tai, ką man daryt savo gyvenimu, ką dirbti, kokie med. studentai yra nemokšos ir kokia protinga yra visuomenė, nes "visi duomenys yra prieinami". Tai ir pradėkime nuo pirmo komentaro:

2014 m. kovo 30 d., sekmadienis

OMGKlausimai



1.   Ar skiepai yra nepavojingi sveikatai?
Nėra nepavojingų medžiagų sveikatai.
2.   Kodėl daugelyje šalių neskiepija kūdikių nuo Hepatito B? Kadangi skiepo nuo hepatito B tyrimai buvo atliekami tik su 5-10 metų vaikais, tai kodėl Lietuvoje skiepija naujagimius?
Hepatitas B yra krauju plintanti liga, kuri perduodama ne tik lytiniu būdu, bet ir, tarkim, vaikui susižeidus ir žaizdai gavus kontaktą su kontaminuotu krauju. Sakyti, kad Hep B yra tik lytiniu keliu plintanti liga, yra tas pats, kas sakyti, kad ŽIV plinta TIK lytiniu keliu. Tai yra vienas iš kelių, bet tikrai ne vienintelis .
3.   Kodėl prieš 25 metus buvo 8 skiepai (8 dozės), o dabar yra 40 dozių?
http://www.medcentras.lt/lt/paslaugos/kitos-paslaugos/skiepai/skiepai-vaikams/ suskaičiavau 25, neskaitant to, kad įtraukiau ir tas, kurių nereikia jeigu esi skiepytas anksčiau (paskaitysit link‘ą, suprasit). 

2014 m. kovo 24 d., pirmadienis

OMGHomoseksualai

Kažkaip labai ilgai abejojau, ar verta rašyti šita tema. Ji jau išsemta senai, viskas apie ją pasakytą ir nebeliko čia jokių neaiškumų - viskas čia aišku, viskas gerai ir visi laimingi... Iki kitos vasaros, kada homoseksualai vėl sėkmingai žygiuos Gedimino prospektu, o vietinis politikas ne tik, kad skraidys kaip koks Krilinas, bet ir į super sajaną pasivers, kaip koks Vedžitas ir šį kartą jau eis ne tik už Lietuvą, bet ir Ukrainą, bei ES... Bet ką aš čia nuo temos nukrypau... Pats laikas per neaiškios psichinės būklės prizmę pažiūrėti į homoseksualus!

2014 m. kovo 5 d., trečiadienis

OMGIdiotai

Po "sėkmingos" "diskusijos" Facebook grupėje "skiepai, vaistai ir ligos", kilo klausimas, ką daryti su tokiais intelektualiais žmonėmis, kurie mano, kad bet kas, kas yra ne žolelė yra nuodas, o ligas galima išsigydyti burtais ir kiaušiniais? (Post'as tikrai nebus šviečiamasis)