2014 m. kovo 24 d., pirmadienis

OMGHomoseksualai

Kažkaip labai ilgai abejojau, ar verta rašyti šita tema. Ji jau išsemta senai, viskas apie ją pasakytą ir nebeliko čia jokių neaiškumų - viskas čia aišku, viskas gerai ir visi laimingi... Iki kitos vasaros, kada homoseksualai vėl sėkmingai žygiuos Gedimino prospektu, o vietinis politikas ne tik, kad skraidys kaip koks Krilinas, bet ir į super sajaną pasivers, kaip koks Vedžitas ir šį kartą jau eis ne tik už Lietuvą, bet ir Ukrainą, bei ES... Bet ką aš čia nuo temos nukrypau... Pats laikas per neaiškios psichinės būklės prizmę pažiūrėti į homoseksualus!


Vidutinis homoseksualas
Nepaisant to, kad vidutinis homoseksualas atrodo geriau, negu vidutinis heteroseksualas yra toks "given" dalykas. Tarkim aš niekada nebūsiu toks gražus kaip Rokas Žilinskas, tuo labiau, man ištarus savo vardą moterys iki  aplink mane nepradės "lydytis" iš malonumo. Taip, bandžiau tai daryti... Sau... Prieš veidrodį... Trauma visam gyvenimui ir visi veidrodžiai išnešti iš namų... Bet ką čia apie mane...
Pagrindinė baimė, bent jau taip panašu, kad homoseksualumą legalizavus, kaip "legit" dalyką ir leidus tuoktis, tų homoseksualų kažkaip stebuklingai padaugės. Nors ką ten suprasi, gal jie pumpuruoja, kaip kokios mielės, kol galiausiai savo klonais užpildys visas institucijas. Ta prasme trūksta tik pridėt, kad visi homoseksualai yra žydai ir dar ryja auksą pietums ir deda kiaušinius, iš kurių išsirita homoseksualai ir dar žydai, ir galėsim drąsia vadintis  reichu, bei pradėti žygį prieš Rusiją lapkričio pabaigoje (Godwin's law patvirtintas). Bet ir vėl krypstu nuo temos. Homoseksualai nepradės "daugintis"/"veistis"/"pumpuruoti" greičiau vien dėl to, kad kažkams jiems oficialiai gali duoti popieriuką, kuris sako, kad XY ir XY (arba XX ir XX) yra sutuoktiniai. Lygiai taip pat, kaip Delfyje (arba kokiame nors blog'e) parašius, kad Kupiškio prūde rasta viena piranija Kupiškio nepaverčia Brazilija.
Homoseksuali šeima, asmeni... Pažįstamo asmens kolekcija...
Homoseksuali šeima... Ooooo vaikyti... Paskaičius "anti-homo" pasisakymus, tai panašu, kad vos tik homo prisiliečia prie vaiko, tai vaikas iš karto apauga gaurais, nukrenta ausys ir išdygsta vienaragio ragas. Na gerai, gal ne ragas. Bet nereikia pamiršti, jog homoseksualai kaip ir Jahovos liudytojai, būtinai visus sutiktus bandys atversti į savo tikėjimą, nes jų tiesa yra vienintelė... Ne, mieli mano kvaileliai. Homo yra didesni "tolerastai" (kodėl gi nepanaudojus to žodžio), negu tie, kurie yra hetero ir pasisako už homo santuokas, šeimas, kavinukes ir šaltibarščius, taigi galit susikišti šaukštus atgal į burnas ir nustoti šukavę savo rekrutines tiesas - niekam jos neįdomios, kaip ir jūsų noras visus paversti panašiais į jūs pačius.
Homoseksualumo geno paveiktas individas (menininko fantazija)
Dar yra žmonių teigiančių, kad homoseksualumas, tai genetinis sutrikimas ir žmogaus genome yra užkoduotas "homiškumo trigeris". Na nežinau, kiek čia tiesos, bet tyrimai (turiu omenyje  minučių Google paieška ta tema ir netgi  straipsnio radimas) rodo, kad "žydrumo genas" yra susijęs su testosteroną koduojančia genomo dalimi (kas reiškia, kad visi vyrai be išimties yra homoseksualai, o moterys yra vyrai, tik su žymiai neigiamu slėgiu pilve ir teigiamu krūtinėje (kažkaip reikia paaiškinti formas, tai kodėl man nepasiūlius savo teorijos?)). Bet interneto "mokslininkai" jau sugalvojo, kaip ir šitą teoriją "patvarkyti" per galus, kad atrodytų labiau "legit" - šio geno atktyvavimui reikia "dirgiklio". Taigi, gaunasi, kad visi vyrai yra moterys, iki aktyvuojasi "homoseksualumo" genas... Tai taip išeina, kad vieninteliai heteroseksualūs žmonės yra transvestitai, kuriuos traukia jų buvusios lyties žmonės? Ką gi, panašu, kad reikia ieškotis žirklių, grąžto ir kelių kojinių, bei pradėti procedūrą, kurios pabaigoje laukia heteroseksualus gyvenimas...
Vego po "oprecijos"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą