2014 m. gruodžio 22 d., pirmadienis

OMGStraipsnis su simulacija? What?

Pakalbėjom mes su Deividu ir nusprendėm, kad reikia parašyt ir kažką protingo (t.y. aš turėčiau parašyt kažką protingo), todėl nusprendžiau prisidėti prie tų žmonių, kurie realiai bando atlikti kažkokias simuliacijas ir gautus rezultatus aprašo keiksmažodžiais, kurie suprantami tik su storu žodynu. Taigi, nusprendžiau pasinaudoti The Annenberg Foundation pateiktu ligų plitimo simuliatoriumi, kuris turi vieną gerą savybę - vakcinuotos populiacijos dydis. Tai gal daugiau ir nebesiplėskime į lankas ir pradėkime eksperimentą.

2014 m. gruodžio 13 d., šeštadienis

OMGAtgal prie ištakų - VAKCINOS!

Atradau 5 laisvas minutes ir sugalvojau greitai sukurpti naują blog'o įrašą, nes velniai žino, kada vėliau sugalvosiu tokį parašyti. Žinau, kad šitą skaito ir vakcinų "heiteriai", pasidalinkit savo supermamų mezgimo ratelyje link'u, būtų įdomu pamatyti jūsų kontraargumentus į mano argumentus. Taip pat, rekomenduojamos anglų kalbos žinios, nes bulvinukas yra tiesiog per daug dingus viską versti į lietuvių kalbą (kas su anglu nedraugauja - http://translate.google.lt ). Let's do this shit! Pakalbėkime, kodėl 10 teiginių prieš vakcinas yra šlamštas.

2014 m. gruodžio 1 d., pirmadienis

OMGFeminizmas?! Pala, pala, feminizmas yra blogai?

Bulvinukas prieš žmogaus teises? Kažkas naujo! Gana sarkazmo. Pačioje pradžioje, mano manymu, turėčiau pasakyti, kad kalbėsiu apie labai specifišką feminisčių grupę - feminazis ir apie, tas moteris kurių šiknos pilnos gyvenimo ir nežino kaip išsipisinėti (t.y. feministės, pabrėžiu, FEMINISTĖS, kurios gyvena išsivysčiusiose šalyse), neliečiant tikrojo feminizmo mokyklos moterų, kurios kovoja savo karą ten, kur moterys iš tikrųjų neturi teisių. Kodėl nepaliesiu jų? Nes kaip ir dauguma vakarų "feminisčių", aš neturiu gero suvokimo, kokiu mastu visa žmogaus teisių padėtis murgdosi fekalijų duobėje.

2014 m. spalio 27 d., pirmadienis

OMGIstorija?

Komunistinis žydas masonas iliuminatas farmacijos magnatas bulvinukas Vego, jau senai girdi vis pasirodantį teiginį, kuris skamba maždaug taip: "ligos nyko ir iki vakcinų, jos būtų savaime išnykusios". Tai yra ne tik pati didžiausia anti-vaxxų fanatikų nesąmonė, bet ir katastrofa, kurios pasekmės būtų skaudžios, jeigu ligos būtų nesuvaldytos.
Neslėpsiu fakto, kad mano iliustracijos yra imamos iš kažkokio tai anti-vax'ų puslapio, nes, tiesą sakant, man tai yra paprasčiau negu knistis per 500 mokslinių straipsnių tam, kad surasti tas pačias diagramas (kartais ir nupušę žmonės kažką gero padaro). Nors čia yra ir blog'as, bet žmonės mėgsta struktūrą, tai pradėsiu nuo diagramų komentavimo, kuris turėtų parodyti, kodėl anti-vax'ų teiginiai, kad vakcinos neturi nieko bendro su ligų mažėjimu, yra verti tik bananų skinti, o antra dalis, trumpesnė, bus apie tai, kodėl tokios ligos, šiandieninėmis sąlygomis būtų visiška katastrofa (taip, užsiminsiu ir apie ebolą, nes kas apie ją dabar nešneka). Let's get this show on the way.

2014 m. liepos 29 d., antradienis

OMGNusisšnekėjimai

Kažkaip sugalvojau parašyti dar vieną straipsnį, tik šį kartą be jokios tematikos, o vardan to, kad pasakyti, ką galvoju apie vieną ar kitą dalyką ir giliau žvelgti į tą temą tiesiog neturiu informacijos, arba man tai yra nelabai aktualu (pirmasis variantas yra realesnis). O kadangi norių sutaupyti skaitytojų laiko, pateiksiu "bulletpoints" apie ką yra parašyta toliau:
  • Izraelis vs.Musulmonai;
  • Ukraina vs. Rusija;
  • Užkalnis ir jo straipsnis apie kyšius medikams;
  • Šiaip blog'o tipo nusišnekėjimas

2014 m. liepos 26 d., šeštadienis

OMGKonspiracija

Nesenai žadėjau parašyti pilną post'ą apie vieną iš mūsų šviesiųjų politikų. Aišku, šviesūs jie tik savo ratui, gal ir ir mažam, bet vis tiek ratui. O kadangi dar ir Rusija tapo pasaulio blogiečiu, tai reikia pasirinkti ir prorusišką žmogų, kuriam, ko gero, tarybinė Lietuva buvo mielesnė, bet iki dabar neturi pakankamai kritinio mąstymo, kad suprasti, ko reikia emigracijai į Rusiją... Taigi, pradedam debunk'int arba šiaip pašiepti (ko gero pašiepti) mūsų šviesuolio mintis apie kokia gera Rusiją ir likusį pasaulį, kuris, jos manymu yra JAV, o ne atskiros valstybės.

2014 m. liepos 21 d., pirmadienis

OMGSexperte

Sikart teks rasyti dar baisiau, t.y. ne tik su kreiva gramatika, bet ir be lietuvisku raidziu, nes telefonas yra nepatriotiskai anglakalbis ir nepripazista lietuviu kalbos.
Taigi eikime prie temos apie Lietuvos izimybiu seksperte - gerb. M. Bartasiunaite, o gal Bartasiute... Nors kam rupi? Dauguma ja zino kaip "seksperte", bet pati ji save mato kaip sveikatos apsaugos, geopolitikos, chemijos, fizikos ir vykdomu samokslu eksperte. Eksperte ja tikrai negalime pavadinti, net megejai daugiau supranta, negu ji. Bet uztat apie acto antikonspiracines savybes ji zino daug (Taip pat, jeigu pirksit is jos agurkus, tai jie jau bus is karto marinuoti, vos tik nuskinti). Dabar manes klausiat, kodel nusprendziau bjauroti lietuviu kalbele telefonu rasant apie ja, ir isvis, kodel ji turetu buti verta demesio uz jos fanatiku bukuoliu rato? Atsakymas paprastas - kvailumo virsune siekiancios prorusiskos paziuros.
Kaip dauguma zino, nesenai buvo numustas B777 salies, apie kuria lietuviai nezino nieko. Ir prasidejo kaltinimai Rusijai, kuri pradejo masiskai naikinti bet kokius irodymus apie pries lektuvines sistemos dovanojima separatistams. Taciau Bartasiunaite cia mato vakaru konspiracija ir nekreipia demesio i normalius irodymus remdamasi tuo, kad keliu zmoniu FB anketos sukurtos tais paciais metais, arba profilio privatuvo nustatymai nerodo gimimo dienos ( idomu, ar A.Bartasius jai gimine, ar ne, nes argumentai ir vieno ir kito yra idiotizmo vysnele ar debilizmo ledu). Ir tai tik pradzia viso to, ka ji sneka, apie tai parasysiu veliau is normalios platformos, o ne tapsnoklio, todel galit laukt naujo detalaus posto greitu metu su daug nuotrauku ir teksto

2014 m. gegužės 13 d., antradienis

OMG - Kaip anti-skiepininkai farmacijos kišenes papildo

Kažkaip senai nesijuokiau iš anti-vakciniukų. Tai dabar nusprendžiau parašyti trumpą postą apie tai, kaip jie padeda farmacijai susinešti dar daugiau pinigų, negu kad jos gauna iš vakcinų. Ta igal per daug ir neužtęsiu įžangos...

2014 m. balandžio 14 d., pirmadienis

OMGKaliniai, daugiau vakcinos nesąmonių ir šiek tiek kitko

Šį kartą bulvė pakalbės apie kalinius (t.y. ne su sveikata susijusia tema, kurioje yra visiškai nekompetentingas, bet anti-vakciniukai nėra kompetentingi jų "išmanomoje srityje", todėl nėra čia ko burbėti) ir vieno anti-vax šalininko P.K. dėka gautus klausimus atsakys.

2014 m. balandžio 6 d., sekmadienis

OMGGMO

Galvojau apie galima temą blog'ui ir teko rinktis iš Lietuvos krepšinio ateities, švietimo sistemos ir GMO (Gnomų mutantų organizacijos)... Pagooglinau GMO, rašo, kad tai genetiškai modifikuoti organizmas.. Ne taip ir smagu pasidarė... Bet kadangi tai yra kontraversiali tema, o kontraversija šeria mane reklama ir lankomumu (neslėpsiu, toks mano tikslas - kad kuo daugiau galvelių pamatytų šlebezavones su 0 gramatikos), tai pirmyn į GMO pasaulį.

2014 m. balandžio 2 d., trečiadienis

OMGKlausimai! Dublis Nr. 2

Ponas anti-skiepukas pateikė tikslesnius ir konkretesnius klausimus, kurie turėtų "sudergti" "nugydytojus" ir atgrasyti visuomenę nuo vakcinacijos. Kadangi jau parašiau pirmą klausimų dalį, atsakysiu ir į antrą, nes "why not?" Taigi, į trasą!

2014 m. kovo 31 d., pirmadienis

OMGNemokama?

Po paskutinio post pažiūrėjau savo statistiką, kuri yra teikiama bloge.Na ir ką galiu aš pasakyt... Ačiū jums visiems, jūsų dėka blogas google dar geriau matomas ir su mažiau pastangų sulaukiau dvigubai daugiau lankytojų. Taip pat, po paskutinio post, Misterio X dėka, susilaukiau nemažai komentarų, apie tai, ką man daryt savo gyvenimu, ką dirbti, kokie med. studentai yra nemokšos ir kokia protinga yra visuomenė, nes "visi duomenys yra prieinami". Tai ir pradėkime nuo pirmo komentaro:

2014 m. kovo 30 d., sekmadienis

OMGKlausimai



1.   Ar skiepai yra nepavojingi sveikatai?
Nėra nepavojingų medžiagų sveikatai.
2.   Kodėl daugelyje šalių neskiepija kūdikių nuo Hepatito B? Kadangi skiepo nuo hepatito B tyrimai buvo atliekami tik su 5-10 metų vaikais, tai kodėl Lietuvoje skiepija naujagimius?
Hepatitas B yra krauju plintanti liga, kuri perduodama ne tik lytiniu būdu, bet ir, tarkim, vaikui susižeidus ir žaizdai gavus kontaktą su kontaminuotu krauju. Sakyti, kad Hep B yra tik lytiniu keliu plintanti liga, yra tas pats, kas sakyti, kad ŽIV plinta TIK lytiniu keliu. Tai yra vienas iš kelių, bet tikrai ne vienintelis .
3.   Kodėl prieš 25 metus buvo 8 skiepai (8 dozės), o dabar yra 40 dozių?
http://www.medcentras.lt/lt/paslaugos/kitos-paslaugos/skiepai/skiepai-vaikams/ suskaičiavau 25, neskaitant to, kad įtraukiau ir tas, kurių nereikia jeigu esi skiepytas anksčiau (paskaitysit link‘ą, suprasit). 

2014 m. kovo 24 d., pirmadienis

OMGHomoseksualai

Kažkaip labai ilgai abejojau, ar verta rašyti šita tema. Ji jau išsemta senai, viskas apie ją pasakytą ir nebeliko čia jokių neaiškumų - viskas čia aišku, viskas gerai ir visi laimingi... Iki kitos vasaros, kada homoseksualai vėl sėkmingai žygiuos Gedimino prospektu, o vietinis politikas ne tik, kad skraidys kaip koks Krilinas, bet ir į super sajaną pasivers, kaip koks Vedžitas ir šį kartą jau eis ne tik už Lietuvą, bet ir Ukrainą, bei ES... Bet ką aš čia nuo temos nukrypau... Pats laikas per neaiškios psichinės būklės prizmę pažiūrėti į homoseksualus!

2014 m. kovo 5 d., trečiadienis

OMGIdiotai

Po "sėkmingos" "diskusijos" Facebook grupėje "skiepai, vaistai ir ligos", kilo klausimas, ką daryti su tokiais intelektualiais žmonėmis, kurie mano, kad bet kas, kas yra ne žolelė yra nuodas, o ligas galima išsigydyti burtais ir kiaušiniais? (Post'as tikrai nebus šviečiamasis)